SQart SQart
katalógus letöltése

irodabútor, irodaszekrény, SQart

A SQart Workstation egy tökéletes irodabútor rendszer, amely korlátlan számú lehetőséget nyújt. Lehetővé teszi praktikus kombinációk létrehozását, amelyek tökéletesen illeszkednek a térhez. A SQart sokféle célt enged megvalósítani, választ jelent a belsőépítészek, tervezők, eladók és ügyfelek különböző igényeire. A vevőnek lehetőséget nyújt kényelmes munkaállomások létrehozására, melyek emelik a munka termelékenységét. A SQart magas anyagminőséget, esztétikus külsőt és jó árat kínál. Az építészeknek alkalmat nyújt alkotó és kreatív megoldások bemutatására, amelyek az egyes megvalósulások egyéni jellegét hangsúlyozzák. A rendszer rugalmassága lehetővé teszi a hasznos terület könnyű berendezését és még könnyebb módosítását – ez a belsőépítészek alapkövetelménye. A legfontosabb előnye a kereskedő számára viszont a rendszer áttekinthetősége, valamint a bútorok gyors szerelhetősége. Nem mellékes az sem, hogy több gyakorlati alkalmazása létezik kis számú elemből, amelyeket a sorozatgyártásnak köszönhetően a gyártó villámgyorsan szállít.

irodabútor, irodaszekrény, SQart

Az irodai tér megszervezésének modern és gazdaságos módja a workbench (munkaasztal). Egy hosszú asztallap felhasználása, amely mellett több ember is tud dolgozni, lehetővé teszi a tér beépítéséhez szükséges keretek, asztallábak számának csökkentését, így lényegesen csökkenti az iroda bebútorozásának költségeit. Nagyszerű módja a munkacsoport integrálásának, ami nagyon lényeges, főleg a kreatív csapatmunkát megkövetelő területeken. A Workbench lényegesen csökkenti az ergonomikus és kényelmes iroda megteremtéséhez szükséges területet. Hatékony megoldás lehet azokon a helyeken, ahol a kicsi alapterület kihívást jelent a belsőépítésznek.

irodabútor, irodaszekrény, SQart

Az SQart irodabútor rendszer komplex megoldást kínál azok részére is, akik a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat a legmagasabb színvonalon berendezett belső térben kívánják kiemelten fontos ügyfeleiknek nyújtani. Korszerű megoldásokat alkalmazó, elegáns részletekkel megalkotott bútorok. Bútorok, melyek vonzzák a tekintetet, de nem hivalkodóak. Az SQart segítségével különleges és presztízsértékű irodai környezetet teremthet. Jó hangulatot árasztó, építő belső teret, amely mégsem nyomaszt. Olyan helyet, amely tökéletes, visszafogott kiegészítése lesz a legmagasabb minőségű kiszolgálásnak és legmagasabb szintű szolgáltatásnak.

 

Élj Öko-Logikusan
Telmex - Nowy Styl - A változatosságot szállítjuk!
A Telmex-Nowy Styl Zrt. tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól elkezdve, a látványtervezésen, a termékek gyártásán, szállításán keresztül a berendezésig, valamint az értékesítést követő szolgáltatásokig, figyelmesen
A munkahelyi ergonómia magába foglalja az irodaszékek, irodabútorok és egyéb irodai kiegészítők helyes kiválasztását és elrendezését, amelyek az ideálisan megvilágított terekkel együtt biztosítják a kényelmet, a biztonságot és a hatékonyságot. Mi törődünk termékeink használóinak egészségével. A Nowy Styl 
A Telmex - Nowy Styl Zrt. felelősséget vállal a természeti környezetért. Megalakulása óta gondoskodik arról, hogy eleget tegyen a környezetvédelmi előírásoknak és a különböző gyártási folyamatok a legkisebb kihatással legyenek a természeti környezetre. Ezért tekintjük vállalatunk egyik fő feladatának a 

4ME

4ME • irodaszék

A 4ME irodaszék speciális S-MOVE mozgási rendszere egy innovatív fejlesztés eredménye, amely lehetővé teszi a legergonómikusabb bio-dinamikus ülést, a munkavégzés során. A SELF
EASY SPACE

EASY SPACE • irodabútor

Az Easy Space irodabútor lehetővé teszi a tér megfelelő és átgondolt berendezését. Az ergonómia és a jól kidolgozott részletek által az iroda kényelmesebb, a munka pedig kellemesebb és hatékonyabb lesz. Az egyszerűség funkcionalitást jelent. A rendszer elemei igény szerint összeilleszthetőek, így az adott iroda szükségleteinek megfelelő konfigurációt könnyen elérhetjük.
SAND

SAND • irodabútor

A sand rendszer egyesíti a egyéni munkavégzéshez szükséges követelményeket a szervezet működéséhez nélkülözhetetlen terekkel. Az optimálisan megtervezett munkakörnyezet figyelembe veszi az egyéni elvárásokat és lehetőséget kínál a jövőbeni fejlesztések és strukturális átszervezések kialakításához.
SQart

SQart • irodabútor

A SQart egy tökéletes irodabútor rendszer, amely korlátlan számú lehetőséget nyújt. Lehetővé teszi praktikus kombinációk létrehozását, amelyek tökéletesen illeszkednek a térhez.
eRANGE

eRANGE • irodabútor

Az eRange irodabútor modern, de időtálló. Az 'e' a nevében a legmodernebb elektronikára utal, de azt is jelenti, esszenciális. Az eRange minden részlete kifinomult, elegáns és stílusos formába zárt – dinamikus, mégis kiegyensúlyozott.
MOJITO

MOJITO • irodaszék

A Mojito irodaszék korszerű kialakítása hihetetlenül sokfajta lehetőséget kínál. Többféle konstrukciós megoldás, kifinomult anyagok és a legmodernebb technológiák garantálják a modern iroda igényeit kielégítő megoldásokat.
ZONE

ZONE • ülőbútor

A Zone egyszerű és klasszikus vonalai a formatervezés legszebb hagyományit tükrözik. Nem uralja a teret, hanem azt kiegészítve, finoman élénkítve, egyedi jelleget kölcsönöz. A fotel és a kétszemélyes ülés is a Zen látogatószék formajegyeit hordozza, így együtt komplex rendszert teremtenek. A belső tér nyitott, harmónikus és nyugalamt sugároz.
MAGNES II

MAGNES II • ülőbútor

A modernizált Magnes II ülőbútor rendszer nem csak tökéletesített formát kapott, hanem számtalan új funkcionális megoldást is alkalmaz. Az egyszerű forma, a térelemek sokasága és a számtalan kombináció ellenállhatatlanná teszi.
CX 3200

CX 3200 • tárgyalóasztal

A CX 3200 a légies, könnyű formavilágú tervezés és az intuítiv, könnyű szerelhetőség ötvözete, amely páratlan stabilitással és mobilitással párosul. A moduláris rendszer lehetővé teszi különböző tárgyalók, konferenciatermek gyors és változatos berendezését, rugalmasan alkalmazkodva a helyi adottságokhoz, elvárásokhoz.
 
4
A
B
C
D
E
G
H
I
K
L
M
N
O
P
Q
S
T
V
X
Z